ECOMM -tapahtuma Frankfurtissa 12.-15.6.

ECOMM – tapahtuma on vuotuinen liikkumisenohjaukseen keskittynyt seminaari, joka on saanut alkunsa 1997. Mitä sitten on liikkumisen ohjaus? Mikäli termi on sinulle uusi, tässä termin selitys suoraan Motivan sivulta:

Kestävän liikkumisen edistämistä erilaisin kannustavin toimenpitein kutsutaan liikkumisen ohjaukseksi (Mobility Management). Tavoitteena on kestävän liikkumisen lisääntyminen. Tavoitteena on vähentää yksin omalla autolla ajamista ja lisätä kestävää liikkumista, siis ympäristön ja yhteiskunnan kannalta edullisia liikkumistapoja, kuten kävelyä, pyöräilyä, joukkoliikenteen käyttöä, autojen yhteiskäyttöä, kimppakyytejä ja taloudellista ajotapaa. Tavoitteena on, että yhä useampi valitsee kulkutavakseen muun kuin yksin omalla autolla ajamisen, koska muut vaihtoehdot ovat taloudellisia, terveellisiä, turvallisia, ympäristöystävällisiä ja helppoja.

ecomm2012

 

 
 

Liitän tähän lopuksi saamani kutsun kaikkien nähtäville, sillä tämäkin hyvä tapahtuma on meillä Suomessa aivan liian heikosti tunnettu:

Hei!

Vuoden 2012 ECOMM -tapahtuman lopullinen ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen on avattu! ECOMM järjestetään tänä vuonna Frankfurtissa 12.-15.6.. Lisätietoa ohjelmasta, tapahtumasta ja ilmoittautumisesta sekä hotelleista www.ecomm2012.eu.  Frankfurtissa on mahdollisuus myös useisiin tutustumiskäynteihin ECOMMin yhteydessä, ks. suora linkki ohjelmaan: http://www.ecomm2012.eu/index.php?article_id=21&clang=1

Tänä vuonna ECOMMissa teemana ovat esimerkiksi sähköiset kulkuneuvot, kaupunkien uudet haasteet liikkumisen ohjauksen kannalta sekä eurooppalaiset viisaan liikkumisen projektit. Tilaisuus on loistava paikka verkostoitumiseen eurooppalaisten toimijoiden kanssa sekä uusien hyvien käytäntöjen oppimiseen. ECOMMissa on Suomesta puheenvuorot kahdesta aiheesta: Mette Granberg ja Riikka Aaltonen HSL:stä sekä Hannu Pesonen Straficasta esittelevät JULKI-hanketta ja Sonja Heikkinen Motivasta liikkumisen ohjauksen aluetyötä Suomessa.

Suomi on EPOMMin jäsen, joten ilmoittautuvat ovat oikeutetut alennettuun hintaan. Lisäksi ennen 24.4. ilmoittautuneet saavat lisäalennusta, ja esimerkiksi opiskelijoille on oma alennuskiintiönsä. Viimeinen ajankohta ilmoittautumiselle on 11.5..

Laittakaan myös meille Motivaan tietoa lähdöstänne https://www.webropolsurveys.com/S/B57C2C7BCF0ED2B5.par, voimme sitten kerätä teiltä kokemuksia tapahtumasta! ECOMMin sivuille on tulossa lisätietoa tapahtumasta.

Terveisin, Viisaan liikkumisen tiimi Motivassa

Vastaa

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.