Jalka rattaalla -seminaarin esitykset

Syksyllä 2011 pidettiin Helsingissä Jalka rattaalla -seminaari, josta materiaalit ja flyeri seuraavana:

Miten pyöräily ja kävely liittyvät vetovoimaiseen kaupunkitilaan? Millä keinoin pyöräilyä ja kävelyä on onnistuttu edistämään Euroopan kaupungeissa? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastauksia Jalka rattaalla – Pyöräilyn ja kävelyn Eurooppa -seminaarissa 16.9.2011 kello 12–16 Helsingin kaupungintalon juhlasalissa, Pohjoisesplanadi 11–13. Seminaari on osa kansainvälisen Liikkujan viikon ohjelmaa.

Jalka rattaalla -seminaari

Seminaarissa esiintyy tunnettuja kaupunkisuunnittelun ja pyöräilyn asiantuntijoita, kuten tanskalaisarkkitehti Lars Gemzøe, joka on konsultoinut kaupunkeja ympäri maailmaa julkisen tilan viihtyisyydestä, sekä Euroopan pyöräilyjärjestön puheenjohtaja Manfred Neun. He kertovat, millaisessa kaupungissa ihmiset viihtyvät ja miksi pyöräilyä kannattaa edistää.

Seminaarissa kuullaan myös, mitkä ovat olleet avainasiat Belgian Gentin vetovoimaisen keskustan toteuttamisessa ja millä keinoin Helsinki on suunnitellut lisäävänsä pyöräilyn suosiota. Lisäksi tilaisuudessa julkistetaan Pykälä-tutkimusprojektin kirja Parhaat eurooppalaiset käytännöt pyöräilyn ja kävelyn edistämisessä.   

Seminaarin järjestävät Helsingin kaupunki, Tampereen teknillinen yliopisto ja Pyöräilykuntien verkosto yhteistyössä liikenne- ja viestintäministeriön, ympäristöministeriön, Liikenneviraston sekä Tanskan suurlähetystön kanssa.

Seminaarin esitykset ovat saatavilla liikenteen tutkimuskeskus Vernen sivulla:

Webstream-tallenne seminaarista on puolestaan Kaupunkifillarin sivulla:

 

Vastaa

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.