Juna- ja pyörämatkailua Keski-Euroopassa

by admin on 23.1.2012 · 0 comments

Olin kesällä 2010 kolme viikkoa retkeilemässä Euroopassa. Pyöräilin viikon yksikseni Ruotsissa Tukholman seudulla ja Jyväskylän Pyöräilyseuran porukan kanssa Tanskassa, Saksassa, Hollannissa ja Belgiassa. Välillä siirryimme paikasta toiseen junalla retkipyörien kanssa. Matkalla tapahtui kaikenlaista kivaa, josta kerron seuraavassa. Samalla tässä on pienimuotoinen selvitys polkupyörän kuljettamisesta junassa eri maissa. Tarina on sen verran pitkä, että en muotoile sitä tähän nettisivulle, vaan voit ladata sen suoraan pdf-muodossa tästä:

Pyörä on juuri saatu alas uudesta vanhanmallisesta konduktöörivaunusta Malmö syd -asemalla..

Facebooktwitter

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Previous post:

Next post: